META MANDAG:
Bean Baxter interviewer mig på Podcast Radio

17. august 2020

Så går der helt vildt meget ananas i egen juice i den. Det er så meget meta på så mange planer.
Så går der helt vildt meget ananas i egen juice i den.
Det er så meget meta på så mange planer.
Lad mig starte med at spole cirka et år tilbage. Her blev jeg kontaktet af nogen, der var i gang med at planlægge en helt ny radiostation i Storbritannien, som ville bygge deres programflade op omkring gode podcasts rundt omkring i verden. Og de ville meget gerne have Radiovagabond med på programmet.
Jeg synes, at det lød tilpas spændende og anderledes – så jeg sagde, at jeg var med. Og helt fra den første uger af radiostationens levetid i februar, har den engelske udgave af Radiovagabond været på programmet dagligt.
Radiostationen hedder Podcast Radio og de sender online til hele verden og på DAB-radio in London, Surrey, Manchester & Glasgow.
Ind imellem de forskellige håndplukkede podcasts har de nyheder og interviews. Og en af deres værter er en radiolegende. I ordets bogstavelige forstand.
Han hedder Gene Baxter – og går under kunstnernavnet Bean. Han er en engelsk-amerikaner, der er er født og opvokset i West Yorkshire, England. Da han var 15 flyttede familien i til USA og han begyndte at lave radio.
I omkring 30 år var han en del af et legendarisk morgenshow “Kevin & Bean” på en mindst lige så legendarisk radiostation… KROQ i Los Angeles.
Det var så stor en succes, at de i 2015 kom i National Association of Broadcasters Hall of Fame.
Og det er en stor ting, så han virkelig en legende.
I marts 2019 annoncerede Bean, at han ville stoppe senere på året og flytte hjem til England med sin kone. For selvom han lyder meget amerikansk, så føler han sig også meget engelsk.
Nu er han så en af værterne på Podcast Radio. Og som du vil kunne høre er han helt fantastisk naturtalent bag en mikrofon – og jeg var beæret over at komme til at tale med en af mine personlige helte i den branche jeg har arbejdet i siden 1985.
Så velkommen til Meta-mandag… Her er et interview med mig… altså en gammel radiorotte, der bliver interviewet af en anden gammel radiorotte… fra en radiostation, der sender denne podcast og nu dette interview også her. Så mere “ananas i egen juice” bliver det ikke.
God fornøjelse.
LINKS: 

Hent episoden her