Om Palle Bo

Jeg har produceret radio i hele mit voksne liv. Med en baggrund i reklamebranchen startede jeg med at lave radio i 1985, og er medstifter af Radio ABC Gruppen, der blandt andet driver 17 radiostationer.
Jeg er manden bag TelefonJokes, som jeg producerede som et syndikeret program på 25 regionale radiostationer, så på DR P3 og til sidst i TV3+. Jeg har været radiovært, producer, salgschef og radiochef på Nordjyske Medier.

RADIOGURU:
Siden 2007 har jeg drevet firmaet Radioguru, hvor jeg producerer radioreklamer, podcasts og anden lydproduktion som f.eks. speaks og lydsider til tv-/biograf reklamer og online videoer.
Derudover holder jeg foredrag og afvikler kurser og workshops for radiostationer og reklamebureauer.

 

AWARDS:
Som produktionsselskab har Radioguru vundet Prix Radio fem gange i perioden 2010-2015. Jeg var finalist ved Cannes Lions i 2011 og vandt en Creative Circle Award i 2012. Se mere her.


PODCASTING:
Jeg er podcaster og var med fra starten. Jeg lavede min første podcast i 2006 og siden har jeg produceret en lang række for mig selv og flere for kunder. Blandt andet har jeg produceret to sæsoner af The LEGO® Technic Podcast i 2018, og siden da flere år med LEGO® Art Podcasts.

FORFATTER:
I 2016 udgav jeg bogen “Guide til bedre radioreklamer“. Her gennemgår jeg, hvordan man producerer og indrykker radiokampagner, der virker bedre.
Bogen er tilgængelig som lydbog ganske gratis i Radioguru Podcast.

FOREDRAGSHOLDER:
Jeg er en erfaren foredragsholder og udover min rejse, taler om radio, kreativitet og podcasting.
Jeg har været på scenen i Brasilien, Canada, Tjekkiet, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannien, Grønland, Indien, Iran, Irak, Norge, Rusland, Slovakiet, Sydafrika, Bahamas, Nederlandene og USA.
I 2018 talte jeg om at lave en rejse podcast på TBEX Europe, Travel Media Conference.

TELEFONJOKES:
I begyndelsen af 90’erne lavede jeg min første TelefonJoke i radioen. Efter nogle års pause tog jeg den op igen og fra 2001-2003 kørte TelefonJokes som syndikeret programindslag på 25 regionale radiostationer, indtil DR P3 valgte at hyre mig til at producere det for dem. I 2007 havde jeg en lille tur tilbage i TV3+ programmet Fodbold For Fan. Der er udgivet tre CD’er, der blandt andet ligger på Spotify, og langt de fleste af mine 256 TelefonJokes (og en række fraklip) ligger nu på YouTube.

RADIOVAGABOND:
I juli 2016 startede jeg mit liv som digital nomade. Jeg solgte mit hus, min bil og alle mine møbler og begav mig ud med det mål at besøge alle lande i verden.
Jeg kalder mig Radiovagabond og dokumenterer hele min rejse i en podcast, der udkommer på både dansk og engelsk.
I begyndelsen af min rejse lavede jeg et ugentligt indslag til DR P1 med titlen “Palle Alene Rundt i Verden“.