AFRIKA:
Verdens længste episode

30. august 2020

Dette er hele fjerde sæson som én lang episode. Muligvis den længste podcastepisode i verdenshistorien.

DEN LÆNGSTE EPISODE NOGENSINDE?

Før vi starter den næste sæson af Radiovagabond, hvor jeg vil rejse rundt i Europa, får du hele den fjerde sæson som én lang episode. Og det er noget, der pludselig blev et forsøg på at sætte en verdensrekord.

Og den gode nyhed er, at der ikke vil være afbrydelser fra sponsorer og andre afbrydelser om Facebook, Instagram, breve fra lyttere og alle de andre ting, hvor du muligvis overvejer at trykke på den der ”spring-15-sekunder-over-knap”. Dette er 100% alt rejseindhold glidende redigeret sammen, så du ikke engang vil opdage, hvornår vi går fra en af de tidligere episoder til den næste. Dette er én lang episode, og da jeg var ved at redigere den tænkte jeg, at dette måske var den længste enkelt podcast-episode i podcast-historien. Og det tror jeg faktisk det er. Jeg fandt en enkelt, der havde optaget podcast i 36 timer, men som blev udgivet som 36 episoder.

Jeg spurgte også tre af verdens førende podcasteksperter, om de havde hørt om en, der var længere. Og det havde de ikke. Så nu har jeg sendt den til Guinness Rekordbog og bedt dem om at undersøge den.

Alt dette er i virkeligheden ikke specielt vigtigt for dig som lytter, så her er det. Tag med på min tur ned gennem Afrika. En fem måneders rejse på lidt mere end 12 timer, og vi starter i Fez i Marokko i det nordvestlige Afrika og ender, når jeg forlader Sydafrika. En episode, der er god til en søndag, hvor du ikke har andet at lave – eller en lang biltur ud i verden.

God fornøjelse.

The Radio Vagabond is produced by RadioGuru.