Podcast #127 – På tur rundt i “The Mall” i Washington DC

15. oktober 2018

Jeg har startet min 2. road trip i USA. Den er noget kortere og tager mig fra North Carolina til New York, via Washington D.C, Atlantic City og Philadelphia. På vej til den amerikanske hovedstad kører jeg gennem Charlottesville. Jeg ville se de omdiskuterede stathuer, som var skyld i demonstrationer og voldelige mod-demonstrationer med “fine mennesker på begge sider” i 2017.

Mit første stop i Washington D.C. er The Newseum, der hylder ytringsfriheden, og så mødte jeg en lokal turguide, der hedder Rob Pitingolo. Jeg havde fundet hans YouTube kanal og det viste sig, at han har et firma, der hedder TripHacksDC og laver rundvisninger her i byen.

Rob tog mig rundt i “The National Mall” mellem Capital og The National Monument. Det er dette område, hvor folk samles, når en president skal indvies. Hvor Trump påstod at der var flere mennesker end nogensinde før.

I denne episode kan du blive meget klogere på hvad der er værd at se i byen, hvordan det er godt at opleve den og også en masse om hvordan det er at leve her i en by, der ikke ligger i en stat.

Kort, der viser hvor der er frie medier.

LINKS:
Sponsor Hotels25.dk
Se billeder på Radiovagabond.dk
Følg også RadioVagabond på FacebookTwitterInstagram og YouTube.