Podcast #126 – Interview: Rolf Potts, Vagabonding

12. oktober 2018

Før jeg begyndte at rejse, lyttede jeg til mange rejsepodcasts, jeg så mange rejse-YouTube-kanaler og købte mange rejsebøger – både lydbøger, e-bøger og papirbøger.

Én af disse bøger købte jeg både som lydbog og i papirversionen. Den bog var Vagabonding af Rolf Potts. Denne bog inspirerede mig til at kalde mig selv for Radiovagabond.

Jeg mødte Rolf Potts på rejsemediekonferencen TravelCon i Austin, Texas, lige inden han skulle give den afsluttende keynote foran et rum fuld af rejsebloggere, YouTubers og podcastere. Det var fantastisk at møde en af mine helte. En mand, der inspirerede mig meget i planlægningen af min rejse.

Hvis du også vil være inspireret, skulle du få fat i bogen Vagabonding. Efter min mening er det den bedste bog om at leve denne livsstil. Punktum.

Find papirversionen på Amazon og lydbogen på Audible.

Dette er ikke affiliate links… Jeg anbefaler blot fordi det er sådan en fed bog.

Næste fredag kan du lytte med, når jeg taler med en anden fyr, der har inspireret mig meget. Jeg begyndte at lytte til hans podcast “Extra Pack of Peanuts”. Han har desuden et firma og en anden podcast med vores fælles ven Jason Moore fra “Zero-to-Travel” kaldet “Location Indie” og gennem deres projekt “The Paradise Pack” hjælper de folk med at leve et liv som nomade. Han har også en app, der hedder Jetto, som hjælper dig med at finde billige fly. Han er en overordentlig flink fyr, og han hedder Travis Sherry

Mandag morgen får du en anden almindelig rejsepodcast, hvor jeg er på vej til Washington DC, og passerer gennem Charlottesville. Du ved, byen, hvor der var “gode mennesker på begge sider”, ifølge Trump. Jeg måtte forbi for at se de berygtede statuer.

LINKS:
Sponsor: Hotels25.dk
Følg også RadioVagabond på FacebookTwitterInstagram og YouTube.