Podcast #053 – Fejrer hanens år i Sydvietnam

4. juni 2017

I denne episode kan du tage med til det sydlige Vietnam. Vi starter i den charmerende lille by H?i An. Det er en charmerende lille by, og vi ankommer nytårsaften. Altså efter den kinesiske kalender. Vores værtsfamilie er pænt klædt på og er i gang med at fejre aftenen, da vi ankommer – efter en lille omvej til et forkert hotel og en hæsblæsende tur på scootere gennem byen.

Tag også med til stranden, hvor vi igen betaler for meget, fordi vi ikke har styr på, hvor mange nuller, der skal efter prisen. Vi besøger også Marble Mountains inden vi tager ned til Ho Chi Minh City, der stadig kaldes Saigon af de lokale.

Her mærker vi, at minderne fra Vietnamkrigen stadig er i området. Dels på The War Remnant Museum, der primært fokuserer på alle de rædsler, amerikanerne stod for under krigen, og dels i de berømte Cu Chi tunneler, som de vietnamesiske kommunister byggede under krigen. Et sted, hvor man både kan se de mange kreative og grusomme fælder, der var i skoven, skyde med maskingevær og kravle i tunnelerne.