INTERVIEW:
Rejseblogger-legende, Travel Dave UK

8. januar 2022

Mød rejseblogger-legende Dave Brett aka Travel Dave UK i et interview om at være rejseblogger på fuld tid.

Jeg mødte min gamle ven Dave Brett i november 2021, da vi begge var til World Travel Market i London.

Dave er en solo adventure rejseblogger, og vi har mødt hinanden her til WTM og på rejseblogger-konferencer rundt omkring i verden. Vi har endda været på en pressetur sammen til Sri Lanka for et par år siden – du kan måske huske, at han tog mikrofonen og sang og kommenterede i en bus.

Travel Dave tager mikrofonen i en bus i Sri Lanka.

Så det var på tide, at vi satte os ned og fik en snak om at rejse og om, hvordan han arbejder som rejseblogger på fuld tid.

Han fortæller om en knap så god togtur til Pyrenæerne, og når du er færdig med at lytte, burde du læse hans blogpost og se hans YouTube-video fra turen.

På Daves rejseblog, Travel Dave UK kan du se mere om, hvordan han rejser kloden rundt en oplevelse ad gangen. Her kan du læse spændende rejsehistorier og finde tips og gode råd, der kan inspirere din næste tur. Du kan se mere om Dave på hans ”About-side”.

Følg Travel Dave UK på sociale medier: Facebook, Twitter og Instagram.

JEG VIL GERNE HØRE FRA DIG

Fortæl mig hvor er du, og hvad du laver lige nu, mens du lytter til denne episode. Du kan enten sende mig en email på lytter@radiovagabond.dk eller udfylde formularen her på Radiovagabond.dk.
Eller sende en stemmebesked ved at klikke på banneret herunder.

Uanset hvad du gør, vil jeg meget gerne høre fra dig. Det er altid sjovt at høre, hvem der sidder ude på den anden side af højttaleren.

DEL MED EN VEN

Har du en ven, der også er interesseret i at rejse og få inspiration til at komme ud og opleve verden? Så del denne episode. Send en besked eller ta’ telefonen og fortæl om den. Du kan også bare klikke på en af de farvestrålende knapper herunder.

SPONSOR

Som altid tak til min sponsor, Hotels25.dk. Det er et sted, du altid kan finde de bedste priser på overnatning rundt omkring i verden. Og det er garanteret den bedste pris.

RADIOGURU

Radiovagabond er produceret af Radioguru, som også kan hjælpe dig med at starte din egen podcast.