CANADA:
Danske Lars immigrerede til Toronto

21. maj 2021

På vej fra Bromont og Montreal mod Upstate New York, var jeg forbi Toronto, hvor jeg møder jeg Lars. Han er immigreret hertil og jeg får en snak med ham om livet i denne canadiske storby.

Velkommen til en ren dansk episode

På vej fra Bromont og Montreal mod Upstate New York, var jeg forbi Toronto, hvor jeg møder jeg Lars. Han er immigreret hertil og jeg får en snak med ham om livet i denne canadiske storby.

Vi kommer til at høre om livet i Canada i sammenligning med Danmark, om hvad der er godt og skidt ved at bo her, om hvordan han holder kontakten med venner og familie i Danmark, om de store forskelle på sommer og vinter, om at være iværksætter her og så noget om politik, hvor de har fået deres egen udgave af Trump som den øverste politiske leder af denne provins, som Lars mildest talt ikke er fan af.

Han fortæller også, at han er i gang med at søge statsborgerskab i Canada og siden min snak med ham har han fået sit Canadiske pas og er stadig glad og tilfreds med at bo i Toronto.

Next stop: Fingerlakes

Nu skal jeg videre mod Fingerlakes i New York State og det glæder jeg mig meget til.

Mit navn er Palle Bo og jeg skal videre. Vi ses.