INTERVIEW:
Fra Spiesguide til hoteldirektør på Bali

1. marts 2021

Velkommen til endnu en Bonus episode. Her taler jeg med John Nielsen, der er hoteldirektør på Fivelements Retreat på Bali.
Hør historien om, hvordan han kom ud af en filmfamilie og via guideskole på Mallorca tog ud i verden og landede her.

Som du sikkert bemærkede i den seneste episode fra Fivelements Retreat Bali, så er direktøren John Nielsen en mand, der taler ufatteligt godt engelsk. Men han kan altså også godt tale dansk. Faktisk et ret pænt dansk. Lidt som man talte for 35-40 år siden. Og det er der en årsag til. Han har nemlig ikke boet meget i Danmark siden starten af 80’erne.

Her er John Nielsens historie om, hvordan han kom ud af en filmfamilie og via nogle år som Spies guide og meget andet landede her… som hoteldirektør på Bali.

Lyt til episoden og start med at drømme om, hvordan du kunne gøre det samme.

Dette var et lille afbræk i kronologien her i Radiovagabond. Der kommer mere fra Bali senere… jeg var der i et par måneder omkring jul og nytår lige inden pandemien brød ud.

Men i den kommende sæson (der starter om et par dage) tager jeg dig med til Nordamerika. Vi starter i Boston og det glæder jeg mig rigtig meget til.

Mit navn er Palle Bo, og jeg skal videre. Vi ses.

JEG VIL GERNE HØRE FRA DIG

Hvor er du og hvad laver du lige nu, mens du lytter til denne episode. Du kan enten sende mig en email på lytter@radiovagabond.dk eller udfylde formularen på Radiovagabond.dk. Eller sende en stemmebesked ved at klikke på banneret herunder.

Uanset hvad du gør, vil jeg meget gerne høre fra dig. Det er altid sjovt at høre, hvem der sidder ude på den anden side af højttaleren.

SPONSOR

Som altid tak til min sponsor, Hotels25.dk. Det er et sted, du altid kan finde de bedste priser på overnatning rundt omkring i verden.

Radiovagabond er produceret af RadioGuru.