INTERVIEW:
Soulshock fik succes i USA

23. december 2020

I denne episode er jeg i Los Angeles, hvor jeg møder en dansker, der tog hertil for at få succes.
Det var hårdt, han mødte mange lukkede døre og mistede mange venner. Men det lykkedes – i den grad.

Mød Carsten fra Gug

Denne episode, som du får her lillejuleaftensdag, er et lille afbræk fra mine almindelige episoder, hvor vi i øjeblikket bevæger os rundt i Østeuropa.

Dette er noget, jeg har optaget, mens jeg var i Los Angeles. Som du ved, så opsøger jeg ofte udenlandsdanskere, som er landet et eller andet sted i verden. Og ham jeg er på vej til at besøge bor i Hollywood Hills – nærmest i skyggen af det ikoniske HOLLYWOOD skilt.

Han er født i 1968 i Gug ved Aalborg. Han hedder Carsten Højer Schack, men de fleste af os kender ham bedre som Soulshock.

Siden 1993 været han været bosat her i Los Angeles. Han flyttede herover for at få succes med at lave musik og det må man sige er lykkedes.

Heftig trafik mod Hollywood Hills

2Pac og Whitney Houstin og mange flere

I sin tid I USA har han skrevet og produceret numre for Seal, Backstreet Boys, Mary J. Blige, 2Pac, Toni Braxton, Usher, Kelly Rowland, Pitbull, Craig David og Sting. Og ikke mindst Whitney Houston.

Du husker ham måske også fra TV-skærmen. I begyndelsen af 2010 var Soulshock dommer i tredje sæson af talentkonkurrencen X Factor, hvor han erstattede Thomas Blachman.

Først i kø

Trafikken mod Hollywood Hills fra, hvor jeg bor i Santa Monica, er præcis lige så tæt, som jeg havde frygtet (10 km på 40 minutter). Måske endda endnu mere, for jeg er tæt på at komme for sent til min aftale.

Denne lækre villa i Hollywood Hills er blot et af de steder Carsten bor.

Det lykkedes mig dog at få indhentet lidt tid og finde hans dejlige hus. Jeg parkerer min lejebil og går op ad trappen til døren, som står åben. Her bliver jeg mødt af en meget smilende mand, som sender mig ud på terrassen med en utrolig udsigt over Los Angeles, mens han selv henter lidt vin og snacks til os.

Danske remix

Glæd dig til en snak om, hvordan han sammen med Mick Cutfather Hansen fik succes med at remixe danske kunstnere mens de stadig var meget unge, om hvorfor det var nødvendigt at flytte til USA for at få succes herovre og om forskellen på USA og Danmark.

Fantastisk udsigt over Los Angeles fra terrassen.

Vi kommer langt omkring

Hør også om hvor ambitiøs og drevet han var, om bruddet med Cutfather, om hvordan succesen var ved at stige ham til hovedet, om hvordan han mistede sin kone i en tragisk ulykke hjemme i huset, og om han stadig føler sig dansk efter så mange år i overhalingsbanen i USA.

Alt i alt kommer vi langt omkring og det er en meget spændende snak, med en dreng fra Gug ved Aalborg, der fik stor succes i USA.

Soulshock er stadig Carsten fra Gug

Det var alt for denne gang. Mit navn er Palle Bo – du må have en fantastisk jul og et godt nytår.

Trafikken hjem var også ret tæt. Men sådan er Los Angeles.
Trafikken hjem var også ret tæt. Men sådan er Los Angeles.

JEG VIL GERNE HØRE FRA DIG

Hvor er du og hvad laver du lige nu, mens du lytter til denne episode. Du kan enten sende mig en email på lytter@radiovagabond.dk eller udfylde formularen på Radiovagabond.dk. Eller sende en stemmebesked ved at klikke på banneret herunder.

Uanset hvad du gør, vil jeg meget gerne høre fra dig. Det er altid sjovt at høre, hvem der sidder ude på den anden side af højttaleren.

SPONSOR

Som altid tak til min sponsor, Hotels25.dk. Det er et sted, du altid kan finde de bedste priser på overnatning rundt omkring i verden.

Radiovagabond er produceret af RadioGuru.