Podcast #123 – Jeg fik en fartbøde i North Carolina

8. oktober 2018

På vej tilbage fra Virginia, hvor jeg hentede min housesitting vært, Davina, kørte vi gennem en lille by. Her var der en butik med et skilt, der fangede vores opmærksomhed: “Tatoveringer, kaffe og bibel-læsninger”.

Vi stoppede og fik en snak med ejeren, Dr. T, som viste sig at være en ret speciel mand. Han var vokset op i Iran, hvor han gik i skole med Shahens søn.

Den næste morgen blev jeg stoppet af politiet for at køre for hurtigt. Det var ikke mit stolteste øjeblik, så jeg protesterede ikke. Kun da han også ville give Davina en bøde for at have ladet mig køre i hendes bil uden kørekort. Jeg havde et gyldigt kørekort, men politimanden havde aldrig set et dansk kørekort før.

Hvad der herefter skete kan du høre i denne episode.

LINKS:
Sponsor Hotels25.dk
Se billeder på Radiovagabond.dk
Følg også RadioVagabond på FacebookTwitterInstagram og YouTube.