Podcast #122 – Cory Lee rejser i en kørestol

5. oktober 2018

Jeg mødte Cory første gang på TBEX i Corning, New York, hvor han holdt en virkelig inspirerende keynote. Og så jeg mødte ham igen på TravelCon i Austin.
Da han var 2 år gammel blev han diagnosticeret med SMA – en sjælden tilstand, der begrænsede ham til en kørestol.
Hør en inspirerende mands beretning og besøg Curb Free With Cory Lee.
TravelCon er en helt ny konference organiseret af Nomadic Matt og hans team – og var virkelig fantastisk.
Der var mange gode talere der, og jeg havde allerede nogle få af dem på denne podcast. Som The Vagabrothers i episode 9, Chris Christensen in episode 10 og kongen af rejse blogging, Nomadic Matt selv i episode 12.
Og så talte jeg med en håndfuld andre flotte mennesker, som du kan høre i de kommende fredage. Og selvfølgelig kan hver mandag følge min rejse fra North Carolina til Washington DC, Atlantic City, Philadelphia og New York.
Photo: CurbFreeWithCoryLee