Podcast #049 – Digitale Nomader i Chiang Mai

2. maj 2017

I denne episode taler jeg med fem digitale nomader i Chiang Mai, Thailand, som af mange betragtes som klodens digitale nomade hotspot.

Andrea Wilde fra Tennessee. Hun designer hjemmesider og skriver indhold. På sin blog afslører hun, hvor meget det koster hende at leve i Chiang Mai. Det er meget interessant – og sikkert mindre end, du tror.
WildeAtHeart.net

Ron Tuch fra Miami sælger ting på Amazon. Det er en meget interessant forretningsmodel og Ron er ret god til det, han gør. Han har også en blog, hvor han deler sine oplevelser.
RedPillRebellion.com

Libryia Jones fra Tallahassee, Florida startede sit projekt My Wander Year fordi hun selv havde et ønske om at rejse jorden rundt med sin datter. Nu tager hun en gruppe ligesindede med på en rejse, hvor de opholder sig fire forskellige steder på jorden i løbet af et år.
MyWanderYear.com

Amanda Day fra Missouri er i virkeligheden ikke nomade mere. Men sådan startede det. Hun er tøjdesigner og producerer nu sit tøj i Chiang Mai under navnet Tropical Bliss.
TropicalBliss.com

Karl Chmielowiec fra Montreal, Canada er en ung fyr, der kom til Chiang Mai for at møde digitale nomader. Gennem venskab med andre iværksættere håber han at finde frem til, hvad han skal lave her i livet. Og det ser ud til at lykkedes for ham. Han er nu tilknyttet et thailandsk mode-brand, som han hjælper med at sælge online.

Episode sponsor: Hotels25.com

Abonnér på denne podcast i iTunes eller i din podcast app ved at søge efter RadioVagabond. Og så må du meget gerne skrive en anmeldelse i iTunes, hvis du da ka’ li’ hva’ du hører.

TO MY ENGLISH LISTENERS:
Note that this episode also is available in English. Search “The Radio Vagabond” in your podcast app or in iTunes.

chiangmai2-01
Andrea Wilde
chiangmai2-02
Ron Tuch
chiangmai2-03
Libryia Jones
chiangmai2-04
Amanda Day
chiangmai2-05
Karl Chmielowiec