Podcast #008 – Turist i Tallinn

9. juli 2016

Jeg er kommet afsted. Og mit første stop er Tallin i Estland. Allerede i løbet af den første dag fik jeg gennemhullet to fordomme om at ting ikke fungerer så godt i Estland som i Danmark. I denne episode leger jeg desuden turist og går på sightseeing i byen, som engang var dansk. Jeg er i den gamle bydel, på bymuren, på KGB museum og så er jeg på jagt efter stedet, hvor Dannebrog ifølge sagnet dumpede ned fra himlen. En jagt der var sværere end jeg troede

 

02_tallinn
Den gamle bydel er som et levende museum med personer i nationale kostumer.
Brostensbelagte gader og hyggelig stemning.
Brostensbelagte gader og hyggelig stemning.
Løfter man røret på den røde hotline telefon på KGB museet får man en russer i røret.
Løfter man røret på den røde hotline telefon på KGB museet får man en russer i røret.
Det hemmelige KGB aflytningsrum står som agenterne efterlod det da de flygtede i en helicopter fra taget i 1991.
Det hemmelige KGB aflytningsrum står som agenterne efterlod det da de flygtede i 1991.
Der er altså ikke stor forskel på de to bygninger.
Der er altså ikke stor forskel på de to bygninger.
10_tallinn
Som jeg lovede Kristine: Selfie med udsigt.
Vandretur på bymuren.
Vandretur på bymuren.

 

08_tallinn
De to unge fyre på Café Dannebrog kendte ikke historien om Dannebrog.