VAGABOND DAGBOG:
Lige nu i Mexico

14. september 2023

Lige nu er jeg i Playa del Carmen, hvor jeg bor i et co-living space.
Sammen med min ældste datter, Amanda Bo reflekterer vi over vores tid i dette tropiske paradis.
Der er helt sikkert også en del inspiration til, hvad du kan lave, hvis du kommer på disse kanter.

Lige nu er jeg i Playa del Carmen, hvor jeg bor i et co-living space. Jeg skal være her i en måned, og de sidste to uger har jeg haft selskab af min ældste datter, Amanda Bo. 

På hendes sidste dag, sidder vi ved stranden og reflekterer over vores tid i dette tropiske paradis. Der er helt sikkert også en del inspiration til, hvad du kan lave, hvis du kommer på disse kanter…  med eller uden en rødhåret datter. 

Se denne samtale som video:

Du kan også se den på  Radiovagabond på Facebook – og følge for meget mere spændende indhold. 

JEG VIL GERNE HØRE FRA DIG

Fortæl mig hvor er du, og hvad du laver lige nu, mens du lytter til denne episode. Du kan enten sende mig en email på lytter@radiovagabond.dk eller udfylde formularen her på Radiovagabond.dk.
Eller sende en stemmebesked ved at klikke på banneret herunder.

Uanset hvad du gør, vil jeg meget gerne høre fra dig. Det er altid sjovt at høre, hvem der sidder ude på den anden side af højttaleren.

DEL MED EN VEN

Har du en ven, der også er interesseret i at rejse og få inspiration til at komme ud og opleve verden? Så del denne episode. Send en besked eller ta’ telefonen og fortæl om den. Du kan også bare klikke på en af de farvestrålende knapper herunder.

SPONSOR

Som altid tak til min sponsor, Hotels25.dk. Det er et sted, du altid kan finde de bedste priser på overnatning rundt omkring i verden. Og det er garanteret den bedste pris.

RADIOGURU

Radiovagabond er produceret af Radioguru, som også kan hjælpe dig med at starte din egen podcast.