INTERVIEW:
Charles Veley, verdens mest berejste person?

7. december 2022

Mød rejselegende, Charles Veley, som mange kalder “The Godfather of Extreme Systematic Travel” og verdens mest berejste person.

Velkommen tilbage til endnu en samtale med en meget spændende person. Da jeg var i Jerevan i Armenien, havde jeg fornøjelsen af at møde nogle af de mest berejste personer i verden, og i denne miniserie her i december, kan du møde en masse af dem.

Charles Veley

Charles Veley er en amerikansk ekstrem-rejsende. Der er dem, der kalder ham “The Godfather of Extreme Systematic Travel”, og ifølge Wikipedia, kan han bryste sig af titlen som verdens mest berejste person. Men det er noget han selv er lidt i tvivl om, for det kommer lidt an på, hvordan man tæller det op.

Han har været i alle 193 FN-nationer, og han var den yngste nogensinde, der havde fuldført Travelers’ Century Club’s officielle liste over lande og territorier.

Dette er bare to af de lister, der er – FN-listen og TCC, men der er flere. Nu er der også Nomad Mania listen, som blev startet af en tidligere Radiovagabond-gæst, Harry Mitsidis, og så Charles Veleys egen liste Most Traveled People (kendt som MTP).

Næste episode fra Jerevan

På søndag kan du møde Francis Tapon, som har besøgt alle lande i Afrika uden at forlade kontinentet. Her forsøgte han blandt andet at bestige det højeste punkt i alle lande, og så samlede han 3.000 blaffere op. Vi taler mere om at blaffe med den unge amerikaner Daniel Shachory. Han har et mål om at blaffe i alle lande i verden, og vil dele en masse gode råd om, hvordan han bærer sig ad med det.

Mit navn er Palle Bo. Vi ses.

JEG VIL GERNE HØRE FRA DIG

Fortæl mig hvor er du, og hvad du laver lige nu, mens du lytter til denne episode. Du kan enten sende mig en email på lytter@radiovagabond.dk eller udfylde formularen her på Radiovagabond.dk.
Eller sende en stemmebesked ved at klikke på banneret herunder.

Uanset hvad du gør, vil jeg meget gerne høre fra dig. Det er altid sjovt at høre, hvem der sidder ude på den anden side af højttaleren.

DEL MED EN VEN

Har du en ven, der også er interesseret i at rejse og få inspiration til at komme ud og opleve verden? Så del denne episode. Send en besked eller ta’ telefonen og fortæl om den. Du kan også bare klikke på en af de farvestrålende knapper herunder.

SPONSOR

Som altid tak til min sponsor, Hotels25.dk. Det er et sted, du altid kan finde de bedste priser på overnatning rundt omkring i verden. Og det er garanteret den bedste pris.

RADIOGURU

Radiovagabond er produceret af Radioguru, som også kan hjælpe dig med at starte din egen podcast.