INTERVIEW:
Harry Mitsidis har været overalt (1:2)

15. juli 2019

Jeg er i England for at møde en vaskeægte rejselegende.

Harry Mitsidis, grundlæggeren af ​​Nomad Mania, og den person, der måske har været flest steder i verden.

Nomad Mania er et community for folk, der rejser meget og et sted, der opdeler verden i 1281 regioner. Når du udfylder de regioner, du har været i, vises du på forskellige hitlister, som omfatter byer, seværdigheder, museer, øer, lufthavne og meget mere.

På den måde er Nomad Mania helt unik. Det er den eneste hjemmeside, der har så mange lister, og målet er at skabe et aktivt multikulturelt fællesskab af rejsende.

På Master Ranking listen er Harry selv nummer ét. Han har været i 1188 af de 1281 regioner. Naturligvis har han været i alle 193 FN-nationer. Han besøgte sit sidste FN-land, Ækvatorialguinea tilbage i marts 2008.

Siden da har han været i de fleste af dem igen.

Men der er så meget mere end bare at hoppe hurtigt ind i et land, for at sige kunne sige, at du har været der. Det handler om virkelig at være der – om at se, føle, møde, forstå og sammenligne.

Det at rejse er blevet en livsstil for Harry, og at være det samme sted i længere tid er blevet sværere.

Harry Mitsidis blev født i London. Han har en græsk far, en sydafrikansk mor og har bedsteforældre fra Polen og Tyrkiet. Så der var altid et internationalt element i det hele, og det voksede og voksede bare efterhånden, som han blev ældre.

Allerede i 2001 havde han besøgt alle Europas lande, og så havde han blikket rettet mod resten af verden. Det startede som en joke, men efterhånden som det kom inden for rækkevidde, blev det nærmest til en besættelse.

Før vi sætter os og snakker rejser og Nomad Mania, tager Harry mig en gåtur gennem Chatham – den by, hvor han bor. Han ville gerne vise mig, hvor grim det er.

Harry har meget at fortælle, så der kommer endnu en episode. Og her deler Harry nogle af de mange historier fra sit rejseliv.

Nomad Mania har også en podcast kaldet The Nomad Mania Podcast, hvor Ric Gazarian er vært.