Podcast #183 – Festival of the Tooth i Kandy, Sri Lanka

Radiovagabond er tilbage, og i denne uge får du yderligere to episoder fra Sri Lanka.

I denne kan du tage med rundt i midten af landet. Vi starter med at besøge to værksteder, der laver kunsthåndværk: En der laver batik og en der arbejder i træ.

.

FESTIVAL OF THE TOOTH

Desuden tager vi til en spektakulær parade, der kaldes “Kandy Esala Perahera”, der er en af de vigtigste begivenheder i den Buddhistiske verden. Den afholdes hvert år i forbindelsen med The Festival of the Tooth.

Det var flot, men jeg var ikke glad for at se, hvordan elefanter bruges i paraden.

.

SMID MIG EN LINJE

Jeg deler meget om mit liv i denne podcast, og nu vil jeg gerne høre fra dig. Send mig en e-mail og fortæl mig, hvor du er og hvad du laver lige nu på lytter@radiovagabond.dk. Du kan også sende en talebesked på WhatsApp på +45 40 105 105.

DISCLAIMER

Turen til Sri Lanka er gjort mulig af Sri Lanka Tourism, men alt jeg siger i denne episode er min egen mening.

LINKS
Radiovagabond er produceret af Radioguru.
Sponsor Hotels25.dk 
Se billeder på Radiovagabond.dk  
Følg også RadioVagabond på FacebookTwitterInstagram og YouTube.

 

Ka' du li' hva' du hører? Så del...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email