SRI LANKA:
Festival of the Tooth i Kandy

10. februar 2020

Radiovagabond er tilbage, og i denne uge får du yderligere to episoder fra Sri Lanka.

I denne kan du tage med rundt i midten af landet. Vi starter med at besøge to værksteder, der laver kunsthåndværk: En der laver batik og en der arbejder i træ.

.

FESTIVAL OF THE TOOTH

Desuden tager vi til en spektakulær parade, der kaldes “Kandy Esala Perahera”, der er en af de vigtigste begivenheder i den Buddhistiske verden. Den afholdes hvert år i forbindelsen med The Festival of the Tooth.

Det var flot, men jeg var ikke glad for at se, hvordan elefanter bruges i paraden.

.

SMID MIG EN LINJE

Jeg deler meget om mit liv i denne podcast, og nu vil jeg gerne høre fra dig. Send mig en e-mail og fortæl mig, hvor du er og hvad du laver lige nu på lytter@radiovagabond.dk. Du kan også sende en talebesked på WhatsApp på +45 40 105 105.

DISCLAIMER

Turen til Sri Lanka er gjort mulig af Sri Lanka Tourism, men alt jeg siger i denne episode er min egen mening.

LINKS
Radiovagabond er produceret af Radioguru.
Sponsor Hotels25.dk 
Se billeder på Radiovagabond.dk  
Følg også RadioVagabond på FacebookTwitterInstagram og YouTube.