Podcast #146 – Johannes grundlagde Nomad Cruise

6. januar 2019

Johannes Voelkner startede sin digitale nomade tilværelse i 2010. Selvom han nød livsstilen, manglede han noget: ligesindede mennesker omkring sig, som delte de samme værdier og levede den samme livsstil.
Han gjorde noget ved det, og han organiserede events for iværksættere og digitale nomader i årevis og skabte en Facebook-gruppe til digitale nomader kaldet Global Digital Nomad Network (i øjeblikket en af de største i sin art med over 36.000 medlemmer).
En dag i 2015 faldt han over et billig cruise på tværs af Atlanterhavet og nævnte det i sin Facebook-gruppe. Mere end 100 ansøgninger på 3 uger overbeviste ham om, at det var værd at lave til en forretning – og Nomad Cruise blev født.
Siden da er det vokset meget. Nomad Cruise 6 (min første) fra Malaga til Athen havde 249 deltagere fra 42 lande, og den der bare bragte os over Atlanterhavet fra Barcelona til Brasilien Nomad Cruise 7 brød alle tidligere rekorder med næsten det dobbelte: 492 deltagere om bord fra mere end 50 lande.
I dag afvikler Johannes og hans team to krydstogter hvert år. Rejser, der opbygger venskaber, samarbejder, projekter og vigtigst af alt – et fællesskab af ligesindede mennesker.
I denne episode af Radiovagabond Podcast dykker vi ned i Nomad Cruise historien og taler om virksomhedens fremtid og deres nye projekt Homebase Global.
LINKS:
Sponsor Hotels25.dk
Følg også RadioVagabond på FacebookTwitterInstagram og YouTube.

Hent episoden her