Podcast #140 – Interview: Maverick Matt Bowles

21. december 2018

På mandag går det løs med den nye sæson af Radiovagabond Podcast. De normale rejseepisoder kommer til at foregår i Nordvestafrika, og vi starter i Marokko.

Men samtidig får du også en række spændende samtaler med andre nomader, og her er den første.

Disse interviews er optaget fornylig, i forbindelse med at jeg var på Nomad Cruise over Atlanterhavet. Faktisk er dagens samtale optaget midt på åbent hav.

Mød Matt Bowles. Han har været fuldtids-nomade i fem år og er en rigtig spændende mand. Vi taler om måder at rejse på, ensomhed, netværk, podcasts, kunsten at rejse kun med håndbagage, en kæmpe espresso maskine og meget mere.

I samtalen kommer vi ind på forskellige netværk for nomader, og hvis det er noget, du kunne tænke dig, at være med i er her nogle links, som giver dig lidt rabat på dit medlemsskab:

“Remote Year” ($200 rabat): Klik her.
“Hackers Paradise” ($100 rabat): Klik her.

NB: Dette er såkaldte affiliate links, hvor Matt tjener lidt, men det gør det ikke dyrere for dig. Tværtimod.

Andre netværk/oplevelser for digitale nomader:
Nomad Cruise og WiFi Tribe.

Du kan få adgang til Matts video om, hvordan han pakker og hvad han rejser med på MaverickNomadLife.com.

Du skal blot tilmelde dig hans nyhedsbrev og derefter får du direkte adgang til videoen. På siden med videoen er der desuden links til alle de ting, han rejser med. Blandt andet den “cykel-pumpe-espresso-maskine”, han taler om.

Lyt og abonner på Matts podcast The Maverick Show ved at søge efter det i din podcast app. Jeg er gæst hos Matt i nærmeste fremtid.

Og endelig: Link til Matts firma Maverick Investor Group.

 

ANDRE LINKS:

Sponsor Hotels25.dk
Følg også RadioVagabond på FacebookTwitterInstagram og YouTube.