Podcast #136 – Kunstner og juletræ i New York

10. november 2018

Jeg har kendt Cecilie Beck siden 1994, da jeg flyttede ind på Strindbergsvej i Randers. Her boede hun med sine forældre og sin lillebror.

Dengang var Cecilie 11 år gammel og en altid glad smilende lille rødhåret pige. I dag er hun midt i 30’erne … og stadig en glad smilende lille rødhåret pige.

Jeg møder hende i SoHo på Manhattan. Lyt med, når hun fortæller om den rejse, hun har været på, siden hun kom til New York for at lære noget om kunst.

I dag er hun billedkunstner, musiker og sanger og føler at byen og menneskene giver hende plads til at udvikle sig som kunstner. Og det er i orden, at man ligner et juletræ.

Al den musik, du kommer til at høre i denne episode er lavet og sunget af Cecilie. De kommer alle sammen fra hendes debut album “Here is Now” fra 2016. Og til sidst har vi en verdenspremiere. Cecilie har et nyt album på vej som hun selv har skrevet, produceret og indspillet. Om kort tid udkommer den første single, der (som albummet) hedder Deeper than Love.

Lyt med igen på mandag, hvor vi har første del af “The Humans Of New York – The Podcast”. Her taler jeg med Cecilie igen – og fem andre personer, alle er bosiddende i New York.

 

LINKS:
Du kan købe Cecilies musik på CecilieBeck.com.
Følg Cecilie på Instagram @ceciliebeckofficial
Sponsor Hotels25.dk
Følg også RadioVagabond på FacebookTwitterInstagram og YouTube.