Podcast #119 – Min første Pride i North Carolina

24. september 2018

North Carolina fik et dårligt ry for et par år siden, da de indførte en lov – den såkaldte “bathroom bill”, der dikterede transseksuelle at benytte det toilet, der passer til deres køn ved fødslen.

Derfor er det meget passende, at min første Pride skulle finde sted netop her i Greensboro, North Carolina.

Jeg går en tur i en festlig gade med værtinden, Anjelica, som er en meget farverig transseksuel. Jeg møder også Eric Raudsep, der er “Libetarian”. Han har en homoseksuel quiz, jeg tager. Et af spørgsmålene går på om bøsser må være bloddonorer i USA. Hvad tror du?

Pludselig er der et par mænd med store trækors, der står i gaden og prædker, at det er en synd at være homoseksuel. De er i sagens natur ikke særlig velkomne på en Pride, der netop fejrer stoltheden ved at være homoseksuel. Jeg taler med Julia, der står foran en af dem og opfordrer til at man ikke lader sig provokere, og så taler jeg med en af dem med kors. Jeg er nysgerrig på hvad i alverden de ønsker at opnå med deres tilstedeværelse her i gaden.

På fredag får du endnu et spændende interview med en erfaren rejsende. Han hedder Shane Dallas og kalder sig selv for The Travel Camel.