Podcast #016 – Moldova var en fantastisk overraskelse

Det var slet ikke min plan at tage til Moldova, men jeg er glad for at jeg blev overbevist af et par venner, der havde været der.

I denne episode tager jeg dig med til de tre vidt forskellige steder, jeg boede. Fra fem-stjernet luksus til CouchSurfing i den fattige bydel.

Og så var jeg i en kæmpe vinkælder med 120 km gange, i et land, der ikke er et land og i det hele taget rundt i Europas fattigste land. Min største oplevelse var dog mødet med de skønne lokale mennesker.

HER BOEDE JEG:
Jeg boede tre forskellige steder. Først en Airbnb, til sidst hos CouchSurfing-værten Andrei og ind imellem på Nobil Luxury Boutique Hotel Moldova, Tag et kig på hotellet her og se billeder herunder.

moldova_chisinau1

Flere steder i en park i Chisinau spillede de skak. Med tilskuere.

moldova_chisinau3

Udsigt fra tagterrassen på Nobil Boutique Luxury Hotel.

moldova_chisinau4

Gademarked i Chisinau.

moldova_chisinau5

Kortspil i park.

moldova_cricova11

Der er mere end 120 km underjordiske gange, hvor Cricova lagrer vin.

moldova_chisinau6 moldova_chisinau7 moldova_cricova1 moldova_cricova2 moldova_cricova3 moldova_cricova4 moldova_cricova4b moldova_cricova5 moldova_cricova5b moldova_cricova6 moldova_cricova7 moldova_cricova8 moldova_cricova9 moldova_cricova10 moldova_cricova12 moldova_cricova13 moldova_cricova14 moldova_nobil1 moldova_nobil2 moldova_nobil3 moldova_transnistria_0 moldova_transnistria_1 moldova_transnistria_2 moldova_transnistria_3 moldova_transnistria_4 moldova_transnistria_5

 

 

Ka' du li' hva' du hører? Så del...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email