TEXAS:
Trommeslager, historiefortæller og texaner, Paul Weyland

29. juni 2021

Velkommen til den anden halvdel af min køretur med min gamle ven, Paul Weyland.
Vi er i det, de kalder ”Hill Country” nord for Austin, og Paul vil fortælle mig en masse interessante historier om dette område, om Austin og om staten Texas.

Velkommen til den anden halvdel af min køretur med min gamle ven, Paul Weyland. Vi er i det, de kalder ”Hill Country” nord for Austin, og Paul vil fortælle mig en masse interessante historier om dette område, om Austin og om staten Texas. Som du vil finde ud af, er Paul meget snakkesalig og en god historiefortæller, så denne episode er lidt længere end normalt. Jeg kunne ikke rigtigt finde mere at klippe ud.

Tag plads på bagsædet og spænd sikkerhedsselen.

Paul har efter mit besøg fået pakket sit trommesæt ud.
Paul har efter mit besøg fået pakket sit trommesæt ud.

JEG VIL GERNE HØRE FRA DIG

Fortæl mig hvor er du, og hvad du laver lige nu, mens du lytter til denne episode. Du kan enten sende mig en email på lytter@radiovagabond.dk eller udfylde formularen her på Radiovagabond.dk.
Eller sende en stemmebesked ved at klikke på banneret herunder.

Uanset hvad du gør, vil jeg meget gerne høre fra dig. Det er altid sjovt at høre, hvem der sidder ude på den anden side af højttaleren.

DEL MED EN VEN

Har du en ven, der også er interesseret i at rejse og få inspiration til at komme ud og opleve verden? Så del denne episode. Send en besked eller ta’ telefonen og fortæl om den. Du kan også bare klikke på en af de farvestrålende knapper herunder.

SPONSOR

Som altid tak til min sponsor, Hotels25.dk. Det er et sted, du altid kan finde de bedste priser på overnatning rundt omkring i verden. Og det er garanteret den bedste pris.

RADIOGURU

Radiovagabond er produceret af RadioGuru, som også kan hjælpe dig med at starte din egen podcast.