INTERVIEW:
Nomadic Matt om at vende hjem

27. marts 2020


Denne episode blev optaget inden Corona epidemien. Siden er Matt testet positiv, men fortæller på sin blog, at han har det bedre.


Matthew Kepnes er en amerikansk rejseblogger, og blandt rejsebloggere er han en rockestjerne.

Han er en New York Times bestsellerforfatter og er blevet set i New York Times, CNN, National Geographic, Huffington Post, The Wall Street Journal og BBC.

Matt blev født i Boston i ’81 og da han voksede op, han var ikke en der rejste meget. Faktisk var han 23 år før han var udenfor USA. Men i 2004 tog han en tur til Costa Rica, og den oplevelse ændrede hans liv.

Fra det øjeblik blev han bidt af at rejse, og da han kom tilbage fra en rejse til Thailand året efter, afsluttede han sin MBA, sagde sit job på og begyndte at rejse verden rundt på fuld tid og blogge om sine oplevelser.

Kort sagt blev han til “Nomadic Matt”, og i 2008 startede han NomadicMatt.com for at dokumentere sine rejseoplevelser og forsøge at tjene lidt penge på at rejse.

Og det må man sige, er lykkedes ret godt. Nu har han opbygget et imperium omkring Nomadic Matt-brandet. Han har online-kurser kaldet Superstar Blogging, han udgiver guidebøger, han ejer et hostel, og han har startet TravelCon – en konference for rejsebloggere, rejsepodcastere og andre, der skaber indhold om at rejse.

Køb denne bog på Amazon.

Hans første bog, “How to Travel the World on $50 a Day: Travel Cheaper, Longer, Smarter“, blev udgivet i 2013. Og det var en af ​​de bøger, jeg selv købte, mens jeg planlagde ​​min rejse op til juli 2016.

Første gang jeg mødte Nomadic Matt var en uge ind på min rejse, da jeg var til konferencen TBEX  i Stockholm. Her var han gæst i Radiovagabond (det er afsnit 12), og siden har vi mødtes flere gange. Blandt andet da han havde sin første TravelCon i Austin for to år siden.

Han er stadig “Nomadic Matt”, men hans liv som en fuldtidsrejsende er ovre. I hvert fald lige nu. Dette er også emnet for hans nye bog, og da vi begge var i London for WTM, besluttede vi os for at det var på tide at mødes og lave en nu snak.

 


LINKS:
The Nomadic Network
Nomadic Matt
Se Matts bøger på Amazon.
Radiovagabond er produceret af Radioguru.
Sponsor Hotels25.dk
Følg også RadioVagabond på FacebookTwitterInstagram og YouTube.


DISCLAIMER:

Denne side indeholder affiliate links. Hvis du køber noget efter at have klikket på et af dem, modtager jeg en lille kommission (uden at det koster dig ekstra). Jeg anbefaler kun produkter, jeg selv bruger og har haft glæde af. Mange tak for din støtte.