Podcast #090 – Jeg stak en løgn da hunden stak af i St. Louis

I St. Louis tilbragte jeg meget tid i den skønne Forrest Park. Jeg var til udendørs bio, jeg var til musical, jeg besøgte jeg den bedste ZOO i USA  og så forsøgte jeg at komme ind på deres kunstmuseum. To gange.
Jeg var også i toppen af The Gateway Arch og jeg spiste legendarisk Ted Drewes Custard.
I denne episode fortæller jeg også historien om, hvordan jeg “kom til” at fortælle en løgn til ejerne af det hus og de hunde, jeg skulle passe på, da den ene hund stak af efter, at jeg havde aktiveret brandalarmen.
Ikke mit stolteste øjeblik.

st-louis-1 st-louis-2 st-louis-3 st-louis-4 st-louis-5 st-louis-6

Ka' du li' hva' du hører? Så del...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email