INTERVIEW:
Digital nomade ekspert, Marisa Meddin

2. februar 2022

Mød digital nomade ekspert, Marisa Meddin til en snak om livet som nomade.

Velkommen til en interview-episode af Radiovagabond. Vi skal tale med digital-nomade-eksperten, Marisa Meddin fra Atlanta, USA.

Jeg gætter på, at du lytter til denne podcast, fordi du er interesseret i at rejse til fjerne steder på kloden, men jeg ved også, at mange lytter for at høre om livet som digital nomade. Og hvis du er en af dem, bør du klikke på play-knappen lige nu.  

Hvordan er det muligt at sidde på en strand med den bærbare i skødet og en tropisk drik indenfor rækkevidde. Ja, det er det billede, der vises, hvis du prøver at Google “Digital Nomad”.

Vores gæst, Marisa Meddin har et firma, Beach Commute, hvor de hjælper folk med at blive digitale nomader. Det kommer du til at høre mere om i denne episode.

Hør også om hendes rejser, om hvorfor og hvordan hun selv blev nomade og noget om det bedste og det værste ved at være digital nomade.

Vi taler også om communities, om hvordan det er at rejse alene som kvinde og om, hvordan man finder venner og kærlighed, når man altid snart skal videre til næste sted.

LINKS:

Marisa er også vært på en podcast om at være nomade, som hedder Digital Nomad Experts. Jeg har haft fornøjelsen af at være gæst – og hvis du vil høre den episode, kan du klikke her.

Se mere om, Marisas firma Beach Commute ved at klikke her. Du kan også finde dem på Facebook. Følg Marisa på Instagram, Facebook og LinkedIn.

Mit navn er Palle Bo, og jeg skal videre. Vi ses.

JEG VIL GERNE HØRE FRA DIG

Fortæl mig hvor er du, og hvad du laver lige nu, mens du lytter til denne episode. Du kan enten sende mig en email på lytter@radiovagabond.dk eller udfylde formularen her på Radiovagabond.dk.
Eller sende en stemmebesked ved at klikke på banneret herunder.

Uanset hvad du gør, vil jeg meget gerne høre fra dig. Det er altid sjovt at høre, hvem der sidder ude på den anden side af højttaleren.

DEL MED EN VEN

Har du en ven, der også er interesseret i at rejse og få inspiration til at komme ud og opleve verden? Så del denne episode. Send en besked eller ta’ telefonen og fortæl om den. Du kan også bare klikke på en af de farvestrålende knapper herunder.

SPONSOR

Som altid tak til min sponsor, Hotels25.dk. Det er et sted, du altid kan finde de bedste priser på overnatning rundt omkring i verden. Og det er garanteret den bedste pris.

RADIOGURU

Radiovagabond er produceret af Radioguru, som også kan hjælpe dig med at starte din egen podcast.