Podcast #133 – Susans valg: Børn eller dåsetun

30. oktober 2018

Denne episode er optaget inden VM i fodbold i Rusland. Det er faktisk, hvor Danmark spiller den afgørende kvalifikationskamp mod Montenegro.

Som du måske husker fra min seneste episode fra Washington DC, talte jeg med Christian om, at der var en en vigtig landskamp på vej. Han fortalte, at en del danskere samles i Washington, når det sker… men der var jeg taget videre og ville være i Philadelphia.

Så jeg gjorde det, at jeg fandt en Facebook gruppe, der hedder “Danskere i Philadelphia området” og lavede et opslag, hvor jeg stort set bare skrev: “Jeg er i byen. Er der noget, der skal se fodboldkampen på torsdag”.

Susan svarede på mit opslag, at jeg da var velkommen til at besøge hende – og et par dage senere sad jeg i Susans hyggelige stue foran en kæmpe fladskærm.

Der var kaffe i koppen, chips i skåle på sofabordet og mere kongeligt porcelæn end jeg nogensinde har set før i mit liv. Nok er Susan udenlandsdansker, men på den måde er hun stadig omgivet af en lille bid af Danmark i form af musselmalede tallerkener og små figurer. Mit gæt er, at der var mindst ét eksemplar af alt, hvad der nogensinde er produceret på den kongelige porcelænsfabrik.

Inden jeg var til fodbold hos Susan havde jeg været rundt i byen og blandt andet set Liberty Bell og trappen, hvor Rocky løb op ad – du husker den klassiske scene, hvor han til sidst hoppede rundt med armene over hovedet.

Og inden da var jeg en enkelt dag i Atlantic City, hvor jeg var lidt rundt på de store casinoer, men for at være helt ærlig så var der altså ikke specielt meget interessant at berette herfra. Så nu tager jeg videre.

Nu skal jeg til New York. Og det glæder jeg mig utroligt meget til.

LINKS:
Sponsor Hotels25.dk
Følg også RadioVagabond på FacebookTwitterInstagram og YouTube.