Podcast #117 – Mød min vært fra North Carolina

17. september 2018

Jeg er i High Point, North Carolina. En lille by, der er kendt som verdens møbel hovedstad. Ikke alene har de verdens største møbelbutik, de er også vært for et stort møbelmarked to gange om året, hvor byens indbyggertal bliver næsten fordoblet, når 70-80.000 mennesker kommer til byen.

En anden ting, High Point er kendt for, er at producere de ikoniske amerikanske gule skolebusser.

Jeg skal “housesitte” en måned her. Jeg blev forbundet med Davina van Buren via TrustedHousesitters.com. Hun har et hus, to hunde og en masse planter, som jeg skal passe på.

Efter den første uge kom Davina tilbage til huset og bad mig om at køre hende til Blue Ridge Mountains i Virginia. Det er et par timer nord for High Point, og jeg tænkte, det ville være en god tid at tale med hende om byen, om staten og om hende selv.